< GA TERUG NAAR LEERGANG

Intake & assessment

Jij bent de leider van de toekomst

INTAKE & ASSESSMENT

Wij staan met de Academie voor talent, daadkracht en diversiteit. Dat betekent dus altijd en overal: maatwerk. Jouw maat, om precies te zijn. Vaste intake voor de Opleiding is het 7LIFE assessment én de uitgebreide LeiderschapScan. De uitkomst is de basis voor jouw persoonlijke groei naar leider van de toekomst.

Intake en assessment

KLAAR VOOR DE START

Met een uitgebreide digitale vragenlijst maken we een analyse van jouw eigen communicatiestijlen. Hoe meer inzicht je hebt in je eigen stijl van communiceren, hoe meer deze communicatie voor je kan gaan werken. Je kunt keuzes maken en bewust nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Of een andere klankkiezen voor je verhaal. Het blijft jouw authentieke verhaal maar met meer resultaat.

  • Hoe kom je in beweging?
  • Wat zet aan tot groei, wat houdt juist tegen?
  • Hoe gedraag jij je als je onder druk staat?
  • Hoe sla jij de brug naar anderen?
  • Wat zijn daarin je behoeften en verwachtingen?

7LIFE Model

Goed leiderschap is onmisbaar voor het succes van een organisatie en het bouwen aan sterke (werk-)relaties. Maar wat is dat eigenlijk….’goed leiderschap’? Wat versta je eronder als organisatie of als team? En hoe leer je om een goede leider zijn?

Wij geloven dat leiderschap in essentie om goede communicatie gaat. Communicatie met impact, iets dat resultaat brengt en een gevolg heeft. Communicatie waarin jij als leider het initiatief neemt en verantwoordelijk bent voor de ander. Het is jouw unieke bijdrage om de ander en daarmee ook de organisatie te helpen groeien, bloeien en ontwikkelen

Hoe je dat concreet doet in de praktijk? Vanuit vier invalshoeken –  Identiteit, succes, teams en peers – kijken we naar jouw leiderschapsvoorkeur en stijl. Daarbij brengen we ook steeds de belangrijkste leiderschapsdilemma’s in kaart, waar jij als (toekomstig) leider tegenaan kan lopen. Hoe kies jij vanuit je eigen stijl en voorkeur? Wat zegt dat over jou als leider in ontwikkeling?

Leiderschapsmodel

We vragen voor deelname aan deze opleiding een aanbeveling van iemand die jou goed kent in een leiderschapsrol. Wie mogen we contacten om een paar vragen te stellen?

Je krijgt van ons niet alleen een assessment als onderdeel van de intake, maar we verzorgen ook een persoonlijk coachgesprek. In dat gesprek maken we graag kennis met je en krijg je al een eerste uitleg over de resultaten van je assessment.

En natuurlijk kan je aan ons al je vragen stellen.

Pas na dit gesprek is je intake afgerond en kan je deelnemen aan de opleiding.

 

WAT DE TRAINERS ZEGGEN:

Yes, dít is wat ik wil!

Wil jij gáán voor de 14-daagse opleiding? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.  Kun je niet wachten?
Bel: 0346 741 000.
Energiek en vrolijk
Wilbert de Kroon

Wilbert is directeur van Diemen & Van Gestel, ervaren bestuursadviseur en docent.

Wilbert is expert op gebied van persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Daarnaast is Wilbert coach, trainer, facilitator van veranderprocessen. Verbinder. Procesmatig, creatief, mens- en oplossingsgericht.

Alexander is een ervaren en energieke bestuurder, verantwoordelijk voor de IT-organisatie van Rabobank’s Nederlandse Retail-activiteiten.

Daarnaast is hij lid van de Raad van Commissarissen van HEF Wonen. De afgelopen 25 jaar heeft Alexander gewerkt in de frisdrank industrie, in de energiebranche en in de financiële dienstverlening, in vakgebieden zoals strategie, verkoop, productmanagement, IT en operations. Hij maakte deel uit van een business development team dat een energiebedrijf startte in België en Duitsland, hij heeft gewerkt als adviseur van een lid van de raad van bestuur van de Rabobank en, samen met een collega, leidinggegeven aan de wereldwijde agile transformatie van Rabobank.

Gor Khatchikyan is een Armeens-Nederlandse arts, schrijver en spreker.

Hij verwierf landelijke bekendheid door in 2012 het VPRO-programma Premier gezocht te winnen. Zijn inspirerende talks gaan vooral over zijn levensverhaal. Hoe hij als uitgeprocedeerd asielzoeker aan een studie geneeskunde begon in Amsterdam. En hoe zijn leven een verrassende wending nam door het generaal pardon en een verblijfsvergunning. 

Jo Krill

Jo is doorgewinterde executive (team) coach, (boardroom) adviseur, verandermanager en ondernemer.

Hij heeft een passie voor het werken met millennials en jonge professionals. Ook richt hij   zich op culturele transformatie in organisaties. Hij werkt met Raden van Bestuur, directies en diverse leiderschapsteams. Jo wordt geïnspireerd door de praktische toepassing van de Jungiaanse psychologie voor persoonlijke en leiderschapsontwikkeling.

Lineke Sneller

Lineke is hoogleraar IT Value bij Nyenrode Business University.

Zij is lid van de Raad van Commissarissen van EY, ProRail, Infomedics, Van Wijnen,  Stichting Berenschot Beheer en UWV. Zij heeft diverse CIO- en directieposities bekleed, onder meer bij CCV, Ortec, Vodafone, Tele2, InterfaceFLOR. In 2010 was zij ‘CIO of the Year’.

Maroesja van der Pols

Maroesja is oprichter en directeur van 7LIFE International en initiatiefnemer van de BE Excellent Events.

Maroesja is daarnaast bedrijfswetenschapper, trainer, schrijfster en ervaren adviseur met een passie voor ondernemen.

Frauke is CIO bij Spaarne Gasthuis, lid van de RvT en Auditcommissie van de Raphaelstichting Ambassadeur en Mentor bij Right Brains, een organisatie die zich inzet voor vrouwen in het digitale werkveld. 

Zij heeft een carrièrepad met diverse executive managementfuncties bekleed in de Zorg: Spaarne Gasthuis, Medisch Centrum Haaglanden, Telco: KPN, Airlines: Transavia en Martinair, Energy from Waste: AVR en FMCG: Nike. In 2009 was zij ‘Top 5 CIO of the Year’.

 

Anneliese is hoofdredacteur a.i. bij Psychologie Magazine en Coachfinder.nl.

Als  journalist interviewde zij de ‘groten der aarde’ en zette haar vrouwelijk leiderschap in om het verschil te maken bij diverse media. Haar specialismes zijn: het bedenken van creatieve invalshoeken en het stellen van strategische en soms gedurfde vragen. Haar lijfspreuk is: “Dare to be different”.

Cornelis Bouwer

Cornelis is binnen de Academie voor Bestuur en Leiderschap verantwoordelijk voor de buitenactiviteiten.

Hij laat de deelnemers tijdens diverse opdrachten zien hoe daadkracht, incasseringsvermogen en hulpvaardigheid bijdragen tot  persoonlijk leiderschap. 

Cornelis houdt zich graag bezig met kitebuggyen, hardlopen, ijsduiken, wandelen en hiken.

Janine is communicatie-expert, trainingsacteur en kunstenaar.

Zij richt zich op verbale en non- verbale communicatie. Haar workshops en masterclasses  hebben als doel om teambuilding te vergroten. Haar kennis en ervaring richt zich vooral op effectiviteit en op communicatiestijlen die verbinding en samenwerking tot stand brengen.  

Pacelle Van Goethem - Photography © Duco de Vries

Pacelle is onderzoeker, schrijver, spreker, coach en bekend van de bestseller ‘IJs verkopen aan eskimo’s’.

Ze is autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Ze onderzocht beïnvloedingsprincipes: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek.