STAP BINNEN IN DE ACADEMIE

Dé opleiding voor de toekomstige leider

Met deze unieke opleiding krijg jij alles in handen om binnen een leidinggevende of bestuurlijke functie aan de slag te gaan. Vanuit jouw eigen kracht en stijl, met een sterk netwerk om je heen en alle tools in handen om het verschil te gaan maken in jouw omgeving.

Opleiding: Talent voor Leiderschap

IMPACT MAKEN IN SPANNENDE TIJDEN

Deze opleiding betekent een waardevolle investering in jezelf én in jouw carrière. We richten ons op talenten die meer gezien, gehoord en versterkt willen worden. Je wordt onderdeel van een community van leiders van de toekomst.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je meer informatie over de opleiding? We zetten de belangrijkste informatie voor je op een rijtje!
Ik wil meer informatie

INTAKE & ASSESSMENT

Bereid je voor op een dag vol waardevolle ontdekkingen, waarbij je niet alleen je buddy ontmoet, maar ook diepgaand inzicht krijgt in een effectief leiderschapsmodel.
Meer over 'intake & assessment'

MODULES & OVERVIEW

Benieuwd naar onze modules? Dat kunnen we ons goed voorstellen! We lichten alvast een tipje van de sluier voor je op…
Meer over modules & overview

DAADKRACHT & BELEVING

We geloven in actief leren! Dat betekent nieuwe uitdagingen krijgen en je eigen grenzen opzoeken...
Meer over 'daadkracht & beleving'

COACHES & MENTOREN

Tijdens de opleiding werk je niet alleen samen met je team of met een buddy, je krijgt een eigen coach!
Meer over 'coaches & mentoren'

NETWERK BOUWEN

Je bouwt een netwerk waarin mentoren en toekomstige leiders elkaar kunnen vinden, om elkaar te versterken en te supporten!
Meer over 'netwerk bouwen'

ONLINE COMMUNITY

Je ontmoet ons team of de andere deelnemers niet alleen tijdens de modules, maar ook op onze unieke online omgeving.
Meer over 'online community'

PAYING IT FORWARD

Wij geloven in geven. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is een samenwerking met een aantal goede doelen.
Meer over 'paying it forward'

GOUDEN AFSLUITER

Een gouden afsluiter voor jouw groei en een stralend begin van jouw nieuwe netwerk.
Het stopt niet hier...

Meer informatie?

Wil je meer weten – lees: alle ins and outs – over de opleiding? Laat dan je naam en e-mailadres achter, en krijg de brochure cadeau! Handig voor jezelf of bijvoorbeeld je werkgever.

Yes, dít is wat ik wil!

Wil jij gáán voor de 14-daagse opleiding? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Kun je niet wachten?
Bel: 0346 741 000.

I'am in

Onze experts

Op het moment dat jij start met de opleiding, word je onderdeel van onze community. Dit is een netwerk waarin mentoren en toekomstige leiders elkaar ontmoeten, versterken en supporten! Benieuwd naar jouw (toekomstige) mentoren of trainers? Bekijk dan alvast de portretgalerij hieronder.


Prof. mr. dr. Jacobine van den Brink

Jacobine

Annette van Soest

Annette is journalist en interviewer, bekend van BNR en Follow the Money.

Ze maakt verdiepende podcasts en radioprogramma’s voor onder andere BNR Nieuwsradio (‘De Nieuwe Wereld’) en Follow the Money (‘Follow the Money interviewt’). Met Mathieu Segers maakt ze de podcast ‘Cafe Europa’. Van ondernemers tot toezichthouders en van wetenschappers tot politici; oprechte interesse in de geïnterviewde is altijd het uitgangspunt. Annette heeft een geduldig oor maar kan ook tegengas geven om tot de kern door te dringen.

Pacelle Van Goethem - Photography © Duco de Vries

Pacelle van Goethem MSc

Pacelle is onderzoeker, schrijver, spreker, coach en bekend van de bestseller…

‘IJs verkopen aan eskimo’s’. Ze is autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Ze onderzocht beïnvloedingsprincipes: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek.

Ook bij de Academie:
Masterclasses
'Speak up!' & 'Future proof!'

Wilbert de Kroon

Wilbert is directeur van Diemen & Van Gestel, ervaren bestuursadviseur en docent.

Wilbert is expert op gebied van persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Daarnaast is Wilbert coach, trainer, facilitator van veranderprocessen. Verbinder. Procesmatig, creatief, mens- en oplossingsgericht.

Alexander is een ervaren en energieke bestuurder, verantwoordelijk voor de IT-organisatie van Rabobank’s Nederlandse Retail-activiteiten.

Daarnaast is hij lid van de Raad van Commissarissen van HEF Wonen. De afgelopen 25 jaar heeft Alexander gewerkt in de frisdrank industrie, in de energiebranche en in de financiële dienstverlening, in vakgebieden zoals strategie, verkoop, productmanagement, IT en operations. Hij maakte deel uit van een business development team dat een energiebedrijf startte in België en Duitsland, hij heeft gewerkt als adviseur van een lid van de raad van bestuur van de Rabobank en, samen met een collega, leidinggegeven aan de wereldwijde agile transformatie van Rabobank.

Gor Khatchikyan is een Armeens-Nederlandse arts, schrijver en spreker.

Hij verwierf landelijke bekendheid door in 2012 het VPRO-programma Premier gezocht te winnen. Zijn inspirerende talks gaan vooral over zijn levensverhaal. Hoe hij als uitgeprocedeerd asielzoeker aan een studie geneeskunde begon in Amsterdam. En hoe zijn leven een verrassende wending nam door het generaal pardon en een verblijfsvergunning. 

Jo Krill

Jo is doorgewinterde executive (team) coach, (boardroom) adviseur, verandermanager en ondernemer.

Hij heeft een passie voor het werken met millennials en jonge professionals. Ook richt hij   zich op culturele transformatie in organisaties. Hij werkt met Raden van Bestuur, directies en diverse leiderschapsteams. Jo wordt geïnspireerd door de praktische toepassing van de Jungiaanse psychologie voor persoonlijke en leiderschapsontwikkeling.

Lineke Sneller

Lineke is hoogleraar IT Value bij Nyenrode Business University.

Zij is lid van de Raad van Commissarissen van EY, ProRail, Infomedics, Van Wijnen,  Stichting Berenschot Beheer en UWV. Zij heeft diverse CIO- en directieposities bekleed, onder meer bij CCV, Ortec, Vodafone, Tele2, InterfaceFLOR. In 2010 was zij ‘CIO of the Year’.

Maroesja van der Pols

Maroesja is oprichter en directeur van 7LIFE International en initiatiefnemer van de BE Excellent Events.

Maroesja is daarnaast bedrijfswetenschapper, trainer, schrijfster en ervaren adviseur met een passie voor ondernemen.

Frauke is CIO bij Spaarne Gasthuis, lid van de RvT en Auditcommissie van de Raphaelstichting Ambassadeur en Mentor bij Right Brains, een organisatie die zich inzet voor vrouwen in het digitale werkveld. 

Zij heeft een carrièrepad met diverse executive managementfuncties bekleed in de Zorg: Spaarne Gasthuis, Medisch Centrum Haaglanden, Telco: KPN, Airlines: Transavia en Martinair, Energy from Waste: AVR en FMCG: Nike. In 2009 was zij ‘Top 5 CIO of the Year’.

 

Anneliese is hoofdredacteur a.i. bij Psychologie Magazine en Coachfinder.nl.

Als  journalist interviewde zij de ‘groten der aarde’ en zette haar vrouwelijk leiderschap in om het verschil te maken bij diverse media. Haar specialismes zijn: het bedenken van creatieve invalshoeken en het stellen van strategische en soms gedurfde vragen. Haar lijfspreuk is: “Dare to be different”.

Cornelis Bouwer

Cornelis is binnen de Academie voor Bestuur en Leiderschap verantwoordelijk voor de buitenactiviteiten.

Hij laat de deelnemers tijdens diverse opdrachten zien hoe daadkracht, incasseringsvermogen en hulpvaardigheid bijdragen tot  persoonlijk leiderschap. 

Cornelis houdt zich graag bezig met kitebuggyen, hardlopen, ijsduiken, wandelen en hiken.

Janine is communicatie-expert, trainingsacteur en kunstenaar.

Zij richt zich op verbale en non- verbale communicatie. Haar workshops en masterclasses  hebben als doel om teambuilding te vergroten. Haar kennis en ervaring richt zich vooral op effectiviteit en op communicatiestijlen die verbinding en samenwerking tot stand brengen.  

Pacelle Van Goethem - Photography © Duco de Vries

Pacelle is onderzoeker, schrijver, spreker, coach en bekend van de bestseller ‘IJs verkopen aan eskimo’s’.

Ze is autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Ze onderzocht beïnvloedingsprincipes: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek.